Joulutarpeiden rahoittamista

Joulu alkaa kovaa vauhtia lähestyä ja monessa kotiosoitteessa näyttää siltä, että kysymys kuuluu: miten rahoitan joululahjat ja joulun yllättävät kustannukset?

Vastaus on, että on vain kaksi tapaa rahoittaa jouluaskareet ja toinen niistä on pitänyt aloittaa jo alkuvuodesta ja se on säästäminen. Lue ohjeet säästämiseen aikaisemmasta kirjoituksestamme ja katso voitko vielä ehtiä haalimaan rahaa tarpeeksi kasaan.

Monelle pieni pikavippi voi olla ainoa vaihtoehto saada rahaa nopeasti kasaan kun joulukiireet yllättävät. Joulu on muutenkin sellaista aikaa, että ennen sitä stressataan ja sen jälkeen rentoudutaan.

Kun haet pikavippiä kiinnitä erityistä huomiota sen takaisinmaksuaikaan ja todelliseen vuosikorkoon. Monesti rahantarve saattaa olla suurempi kuin osaa ajatella, jonka takia sopivan rahoitustuotteen löytäminen on oikeasti erittäin tärkeää.

Otetaan hyvin tyypillinen esimerkki erilaisten vippien eroista:

Travitset 1000 euroa lainaa joululahjoihin ja todellinen vuosikorko on 10%, maksat lainastasi siis vuoden takaisinmaksuajalla noin 100 euroa kuluja.

Toinen laina on 6% vuotuisella todellisella vuosikorolla ja maksat siitä lähes puolet vähemmän.

Miten pääset kiinni tälläisiin jälkimmäisiin lainoihin on se, ettet seuraa mediaa tai muuta mainontaa. Haet rehellisesti suoraan netistä vastauksia kysymyksiisi ja vinkkejä muilta lainanhakijoilta siitä mistä lainaa kannattaa hakea.

On olemassa tiettyjä lainapalveluita jotka ovat merkittävästi toisia halvempia ja vain ne tietävät mistä hakea vippiä jotka ovat enemmän tekemisissä rahoituksen kanssa.

Mukavaa joulunodotusta toivottaa EagleTravels!