Luotto – ole tarkkana kun otat rahoitusta

Kuten monet varmasti tietävätkin on luoton hakeminen aina erittäin puhuttava aihe. Miksi? Koska luottoja on pidetty pitkään epävarmoina tapoina hallita omaa taloutta ja pidetään edelleen etenkin jos ne haetaan netistä.

On täysin mahdollista saada edullista luottoa heti Luottonetistä.fi palvelun avulla siten, että oma talous säilyy ennallaan ja maksukykyisenä.

luotto

Eniten voit itse vaikuttaa omaan maksukykyysi kun otat vain tarvittavan määrän rahoitusta ja katsot, että se ei ylitä yli 30 prosenttia kuukausittaisesta ylimääräisestä ostovoimasta.

Tämän voit varmistaa hakemalla lainaa vain kilpailuttamalla oman lainan sopivilla summilla ja kuukausierillä.

Perinteisille pankeille kummarretaan jotta laina saadaan haettua sopivalla hinnalla, mutta ei oteta sitä tosiasiaa huomioon, että netistä haettavat lainat voivat olla edullisempia ja kaikenlisäksi vieläpä vakuudettomia.

Me Eagletravelsilla olemme useaan otteeseen hakeneet luottoa netistä ja vielä tähän päivään asti ongelmia ei ole tullut ja kustannukset ovat pysyneet korkoineen erittäin maltillisina.

Ja kun luotto on haettu

Luottoa pitää osata hallita oikein. Hallitsemisessa on kiinnitettävä takaisinmaksueriin tarkkaa huomiota siten, että kaikki takaisinmaksut hoidetaan aina ajallaan.

Jos näyttää siltä, että joku kuukausi on rahallisesti heikko on parempi hakea suoraan maksuvapaata kuukautta siten, että maksat luotostasi vain korot ja muut kustannukset.

Säännöllisin väliajoin etenkin pitkäntähtäimen lainoissa on fiksua kilpailuttaa nykyiset lainat tasaisin väliajoin uudestaan. Lainamarkkinat elävät jatkuvassa murroksessa ja olisi vain hölmöä jättää kiviä kääntämättä kun tarjoilla voi olla puolet halvempaa lainaa vuoden kuluttua.